GRATIS E-BOOK
Zakelijk Tekenen in 10 minuten

Inclusief 3 oefeningen om zelf te starten

Wereldwijd staan in organisaties creatieve koplopers op. Mensen die kiezen voor een frisse blik en nieuwe aanpak.  Steeds meer mensen gebruiken tekeningen als zakelijk instrument. Tekenen prikkelt de verbeeldingskracht, geeft snel overzicht en helpt om elkaar te begrijpen. Tekeningen kun je inzetten tijdens brainstormsessies, om je boodschap te verduidelijken, sprekende presentaties te geven en effectiever samen te werken.

In dit GRATIS E-book laat ik je zien hoe jij tekeningen kunt inzetten in je werk.

Vul hieronder je je gegevens in en je ontvangt het e-book direct in je mailbox.

BONUS

Naast het e-book ontvang je de komende dagen van mij -geheel kosteloos- een KICKSTARTKIT. Daarmee kun je snel aan de slag.

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig of zakelijk tekenen ook voor jou werkt?

Download dan nu het GRATIS e-book, waarbij je in 10 minuten leert wat het is en hoe je het kunt gebruiken.

Na het ontvangen van het e-book en de BONUS Kickstartkit zal ik je per e-mail nog verder inspireren. Alleen als jij dat wilt. Je kunt je altijd heel makkelijk uitschrijven.

dit veld niet invullen s.v.p.

RACHEL LEVI

Mijn naam is Rachel Levi, oprichter van Huis van Verbeelding en auteur van het boek ‘Tekenen tijdens de vergadering: DOEN!’ 

Het is mijn missie om jou te helpen om in jouw werk óók een creatieve koploper te worden. Want als jij tot de verbeelding spreekt,  krijg je meer voor elkaar!