Onze diensten

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Je wilt vernieuwen en vooruit – samen met je team. Jullie willen innoveren, out of the box denken én werken. Wat jullie tegenhoudt? Een gebrek aan tools en inspiratie om huidige processen te doorbreken. En dat is precies waar wij bij helpen.

Huis van verbeelding. Thuis – én jouw partner – in zakelijke creativiteit. Met de meeste van onze klanten bouwen wij een langdurige relatie op. We ondersteunen met diverse visualisaties, live en in de vorm van praatplaten. We geven workshops, zodat de organisatiecultuur gaat bruisen van creativiteit. En we denken mee: van het vormgeven van een eigen inspiratiehub, het opleiden van creative changemakers tot een visuele cultuurmuur met jullie kernwaarden. Schroom niet met een specifieke vraag of uitdaging: We love it!

INSPIRERENDE VISUELE SESSIES

Genoeg plannen en ambities, te weinig focus en aandacht? Enthousiasmeer, raak en activeer je team met inspirerende visuele sessies!

Tijdens een visuele sessie gaan we aan de slag met creatieve werkvormen en prikkelende presentaties. We begeleiden, trainen en visualiseren. We maken processen helder, ideeën tastbaar en resultaten direct zichtbaar. Super inspirerend tijdens meetings, heidagen, hackathons of snelkookpansessies.

We bespreken met jou de verschillende uitdagingen en doelstellingen, waarna we een duidelijk beeld schetsen van wat wij voor jullie kunnen betekenen. Onze talentvolle strategen en analytici zorgen voor relevante interactie en een ‘meeslepend’ visueel verhaal.

Voor korte inspirerende sessies en lange transformatietrajecten 

Interactief met ervaren strateeg en analyticus – met teken skills

Vernieuwend en creatief, met een visueel en tastbaar eindverslag

live getekend verslag

Een event, presentatie, bijeenkomst of congres op de planning en op zoek naar een creatieve manier om een grote impact en blijvende indruk te maken?

We luisteren kritisch, vatten samen en brengen de essentie van de sessie tot leven met beeld. Wij zijn analytisch en kunnen goed filteren wat de hoofd –en bijzaken zijn. Jargon is ons niet vreemd. Processen worden helder, een verhaal krijgt kleur en wordt beter onthouden. Laat ons een live verslag tekenen. Verras, raak en vermaak je publiek, maar belangrijker: voorkom dat de inhoud van de sessie wordt vergeten.

We denken met je mee, bespreken het thema, de doelgroep en je specifieke wensen voor het verslag. Tijdens het event zien deelnemers live hoe presentaties, opbrengsten uit break-out sessies en bijdragen uit het het publiek een plek krijgen op het papier, of in het digitaal getekende verslag. Na afloop van de sessie heb je direct een inspirerend en tastbaar eindverslag om te verspreiden.

Voor levendige en onvergetelijke events, presentaties en congressen

Live getekend verslag door expert en analyticus met tekentalent

Inspirerend en tastbaar eindresultaat om (van) te houden én te delen

praatplaat op maat

Nieuwe processen, een jaarverslag of handleiding op een creatieve manier onder de aandacht brengen én houden?

Wij toveren jouw (ongelezen) documenten en presentaties om in meeslepende verhalen met een praatplaat op maat. Grijp de aandacht van je doelgroep en breng je boodschap effectief over met creatieve beelden, verhelderende tekeningen en levendige infographics. Maak van powerpoints, rapporten en handleidingen een creatieve beleving

Samen bespreken we jouw doelstellingen en wensen. We kijken kritisch naar de boodschap en het verhaal. We verduidelijken processen, visualiseren resultaten en spreken tot de verbeelding. Prikkelende presentaties, documenten die mensen met liefde bekijken!

Voor boeiende PowerPoints, inspirerende verslagen en rapporten.

Door ons geanalyseerd, getekend en aangeleverd in de gewenste format

Verrassende documentatie en creatieve communicatie

Workshops zakelijk tekenen

Wil je jouw collega’s in hun creatieve kracht zetten en samen zorgen voor blijvende vooruitgang binnen je organisatie?

Tijdens onze workshops zakelijk tekenen leren jullie de fijne kneepjes van het tekenen in je werk. We leren jullie hoe zakelijke informatie verwerkt kan worden in een sprekend en getekend verhaal. Ook laten we zien hoe je de huidige manier van werken en processen vormgeven kunt vernieuwen. We helpen jullie creativiteit te omarmen – om te blijven leren, vernieuwen en inspireren.

We bespreken de verschillende thema’s en ambities. Vervolgens bepalen we met welke collega’s – of het hele team – we aan de slag gaan. Samen stellen we vast welke skills en inzichten zij nodig hebben om jullie bedrijf in beweging te brengen en te houden.

Voor blijvende vernieuwing en creativiteit binnen de organisatie

Inspirerende en praktische workshops zakelijk tekenen – ook online 

Inclusief alle benodigde (teken)materialen en een praktisch werkboek

Mogelijkheid tot verdiepingsworkshop(s)

workshops creatief denken

Leer zelf hoe je steeds sneller oude patronen kunt doorbreken. Je kunt je brein een handje helpen door niet in een rechte lijn van A naar B te denken.

Tijdens onze workshop leren jullie je creatieve denkkracht te vergroten. Zo kunnen jullie voortaan zelf inspirerende sessies organiseren én voorbij de standaard oplossingen denken.

We gaan in de workshop aan de slag met:

Het begrijpen van je creatieve brein 

Het leren stellen van vragen die creativiteit ontlokken

Werkvormen die je helpen om buiten de gebaande paden te denken

Manieren waarop je ideeën kunt verzamelen, beoordelen en omzetten in actie

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Laat ons een duidelijk beeld voor je schetsen!

Klaar voor inspiratie, vernieuwing en beweging? Neem contact met ons op, we horen graag tegen welke uitdaging jullie aanlopen.
Vervolgens schetsen we een duidelijk beeld om te laten zien wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Kijkje achter de schermen bij eerdere opdrachten

Klik op de tegel voor een beeldverslag van ons werk bij andere enthousiaste klanten.